Bryggerikällaren

Upplevelser – Gastronomi – Värdskap

Vi är inte en restaurang och vi är inte en bar. Med anor från 1902 så är vi något däremellan.

Bryggerikällaren är en mötesplats för skräddarsydda upplevelser

där gastronomi och värdskap står i fokus.

Fredrik Nilsson

Med en ryggsäck fylld av arbeten som charkuterist, restaurangägare och projektledare för en av Sveriges största festivaler lever Fredrik efter uttrycket ”på en mätt mage sitter ett glatt huvud”.

David Wellborg

Internationell hotelier som är utbildad och stöpt i schweiziskt hospitality. Hatar choklad och brinner för service. Rutinerad fotbollsspelare som lever på gamla meriter, är beroende av kvalitetskaffe och proffs på att boka flygbiljetter.

Gustaf Ahlin

Tidigare restaurangchef som brinner för småskaliga hantverk i dryckens värld. En erfaren provningsledare med rutin från flera internationellt erkända bryggerier. Gustaf är en ölnörd som aldrig slutar leta nya smakupplevelser.